1.) Puteti comanda produsele noastre prin telefon la numarul 0720/ 099 145 de luni pana vineri intre orele 9:30-18.

2.) Puteti comanda produsele noastre prin e-mail la adresa: ranirenmedlife@yahoo.com. Va rugam sa lasati un numar de telefon pentru a confirma comanda si a va comunica costurile de livrare. In cazul in care trimiteti o comanda prin e-mail si nu specificati un numar de telefon unde puteti fi contactat de catre un operator comanda va fi anulata.

3.) Online

Important!

Comenzile online se onoreaza doar dupa confirmarea telefonica a acestora. Dupa plasarea comenzii un operator va va contacta pe numarul de telefon care l-ati introdus in formularul de comanda. Daca in decurs de 3 zile lucratoare de la plasarea comenzii online nu putem lua legatura prin telefon cu dumneavoastra comanda va fi anulata.

COSTURILE DE TRANSPORT SI MODALITATEA DE LIVRARE SE VOR STABILI TELEFONIC IN MOMENTUL CONFIRMARII TELEFONICE A COMENZII. CITITI MAI MULT DESPRE MODALITATILE DE LIVRARE FACAND CLICK AICI.
PRETURILE DIN ACEST SITE NU CONTIN COSTURILE DE LIVRARE.

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

Metode de plată

Ranimed (ranimed.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.