Compania noastră

S.C. Rani Renmed Life S.R.L este importator si distribuitor autorizat de produse medicale. Principala noastra activitate este importul -direct de la producator- si vanzarea produselor in sistem en gros. Distributia produselor se face cu masini proprii in toata tara. Daca sunteti retailer si doriti o ofera de pret pentru magazinul dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: 0720 099 145 de Luni – Vineri intre orele 9 – 17 sau pe adresa de email: ranirenmedlife@yahoo.com.

Magazin online

Acest magazin online se adreseaza consumatorului final. Preturile din acest magazin online sunt adresate consumatorilor finali. Daca doriti sa cumparati in sistem en gros va rugam sa ne contactati pentru a va pune la dispozitie lista completa a produselor noastre cu preturile aferente. Magazinul online www.ranimed.ro este detinut si administrat de S.C. Rani Renmed Life S.R.L – importator si distribuitor autorizat de produse medicale – din Oradea.

Detalii contact

Adresa: Str. Iasomiei, Nr. 29
Oradea – Bihor

Telefon: +40 720 099 145
Email: ranirenmedlife@yahoo.com
Reg. Com.: J5/1334/2013
CIF: RO32127879

Marcă înregistrată

www.ranimed.ro este marcă înregistrată a S.C. Rani Renmed Life S.R.L., care deține drepturi exclusive asupra utilizării imaginii, numelui și mărcii.

Echipa www.ranimed.ro vă dorește cumpărături plăcute!